• Ajándék póló

    Ajándék póló

  • AtisAni Munkaruházat
AtisAni Munkaruházat

Elállás, csere

Elállási jog, az áru visszaküldése:

Ha a  termék feleslegessé válásából vagy nem minőségi reklamálásból(pl.nem tetszés stb.) adódóan szeretné visszaküldeni a rendelt tételt, ezt megteheti minden indoklás nélkül a termék kézhezvételétől számított 14 napon belül. 

Alsónemű(zokni, alsónadrág, ing) cseréje higiéniai okokból nem lehetséges !

Minden terméket az eredeti állapotában, és sértetlen csomagolásban  tudunk csak visszavételezni,ennek hiányában nem áll módunkban visszautalni az ellenértékét! Kérjük ennek szíves megértését! Az eredeti számlát is kérjük a gyors feldolgozás érdekében a csomaggal együtt visszaküldeni. 

Pénz visszatérítés: 

  • egyeztetett  bankszámlaszámra, az áru hibátlan visszaérkezése után 14  munkanapon belül

Termék csere:

Ha cserét szeretne,lehetősége van új csomag kérésére ! Ezt  kérjük jelezni valamelyik megadott elérhetőségünkön! A csere kizárólag új, nem használt termék esetén érvényes a kézhezvételtől számított 30 napon belül! 

Cserecsomag díja Gls futárral 3500 ft, MPL szolgáltatással 2900 ft, melyek a kézbesítőnél fizetendő. 

A csere a futárnál lévő új csomag átvételekor történik!

Terméket ingyenesen cserélünk üzletünkben az alábbi cím alatt:

4251 Hajdúsámson, Szabadság tér 4. 

Kérjük Önöket ne megszokottan rendeljenek, vásároljanak, hiszen minden általunk kínált termék beszállítói  méretezése különböző lehet! A kellemetlenségek, reklamációk elkerülése érdekében, kérjük mindenképp használja a termékekhez csatolt adatlapokat,útmutatókat! Ezek tartalmaznak minden információt(mosás, méret stb.) a termékről! Ha megadott útmutatók alapján még sem  biztos milyen méretre van szüksége, kérjük telefonon mindenképp egyeztessen kollégánkkal! 

Felhívjuk figyelmüket, hogy a cégünk hibás teljesítése okán megreklamált áru visszaküldésének vagy cseréjének költségét mindig vállalkozásunk állja!

Elérhetőségeink:

  • tel.: 0670/4133850
  • email: atisanikft@gmail.com