• Ajándék póló

    Ajándék póló

  • AtisAni Munkaruházat
AtisAni Munkaruházat

Miért mi?

Egyedi és minőségi munkaruha közvetlenül a gyártótól!

 

  • Úgy gondoljuk, hogy az elégedett ügyfél más ügyfeleknek is ajánlani fog minket. Ezért mindent megtesznek munkatársaink annak érdekében, hogy a kiszolgálás során Ön maximálisan elégedett lehessen, és másoknak is ajánljon minket.

Nálunk az ügyfél nem futószalagon kiszolgált "probléma" mint a legtöbb webshop esetében. Nem óriási árlistákból dolgozunk ahol az árképzés is automatiztált. Csak olyan termékeket értékesítünk, amiket ismerünk is.

  • "Több ilyen cégre lenne szükség itthon" - halljuk az elégedett vásárlóktól. A vevőközpontú gondolkodásunknak köszönhetően minden ügyfelünket úgy kezeljük, hogy szeretnénk ha visszatérne hozzánk legközelebb is. Ezért ha problémája van az a mi problémánk is, ezeket igyekszünk mielőbb megoldani.

Megbízható futárszolgálattal szállítunk, ami nem a legolcsóbb.. DE a kérdés: milyen lenne, ha sérülten vagy hiányosan kapná a csomagját? Természetesen a személyes áruvételnek is örülünk.

  • A visszatérő ügyfelek leginkább a problémamegoldó képességeinknek köszönhető, és az egyedi igények kivitelezésének. Emiatt mi valóban azt a terméket ajánljuk ami a munkájukhoz szükséges, legideálisabb lehet és nem azt ami a legdrágább. Ha többször jön hozzánk az több bevételt jelent nekünk is mintha csak egyszer találkoztunk volna.

Rugalmasság - Ha vásárlása során speciális kéréssel fordul felénk (például: egyedi feliratozás, szín kombináció, plusz zsebek stb.. ) akkor igyekszünk megoldani és kivitelezni a kéréseket. Ha valamit nem talál a honlapunkon nyugodtan kérdezzen tőlünk!

  • Mint minden munkát végző ember mi is szoktunk hibázni, mi viszont ezt sokakkal ellentétben be is ismerjük és fel is vállaljuk. Ilyen esetekben maximális gondossággal járunk el és igyekszünk a problémát elhárítani.

 

Kérdés esetén hívjon minket bátran, vagy írjon a megadott elérhetőségeinken!