• Munkás rövidnadrágok
  • Kantáros nadrágok
  • Nadrágok
  • Munkás kabátok
  • Munkás rövidnadrágok
  • AtisAni Munkaruházat
AtisAni Munkaruházat

Vállalkozói kedvezmény

Kedvezményekért adja meg elérhetőségét!

Név *:
E-mail cím *:
  -
Leiratkozom

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

CSAK IGAZOLT VÁLLALKOZÁSOKNAK JÁR A KEDVEZMÉNY!

A leinformálhatóság érdekében az adószám, telefonszám megadása szükséges ! E-mail címe megadását követően kollégáink hamarosan felkeresik Önt e-mailben, melyben igazolni tudja vállalkozását!

A regisztrált felhasználók megkapják oldalunk - bizonyos időszakonként megjelenő - elektronikus hírlevelét, melyben a friss illetve állandó kedvezményeinkről kaphatnak tájékoztatást.

A használata rendkívül egyszerű.

A kedvezményekért kattintson a "feliratkozáshoz" és kérjük jelölje be a "feliratkozom" választómezőt, majd adja meg nevét, e-mail címét, nyomja meg a "mehet" gombot.

Ön ezt követően egy e-mailt kap, amelyben megerősítheti feliratkozási szándékát az adott linkre kattintva!

A hírlevélről történő "leiratkozáshoz" kérjük a "leiratkozom" választómezőt jelölje be, majd adja meg nevét, e-mail címét és nyomja meg a "mehet" gombot. Amennyiben leiratkozása sikertelen, kérjük küldjön nekünk egy üzenetet a feliratkozott e-mail cím megjelölésével.

Felhívjuk figyelmüket, hogy rendszerünk html formátumú e-maileket küld, ezért szükséges, hogy levelezőjében engedélyezze a html formátumú levelek megjelenítését, ellenkező esetben nem tudja hírlevelünket olvasni!